ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Την παραπάνω Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος του Χριστού Αικατερίνης, πανηγυρίζει για πρώτη φορά ο νεόδμητος Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνης Κάτω Αχαΐας.
Το πρόγραμμα της πανηγύρεως θα έχει ως εξής:
1. Πέμπτη 24 Νοεμβρίου απόγευμα: Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
Ώρα ενάρξεως 5.30 μ.μ.
1α. Μετά την ακολουθία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού στο κτήριο που θα στεγάσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Το κτήριο είναι δωρεά προς τον Δήμο, του συμπολίτου μας Ιατρού κ. Πέτρου Σπυρόπουλου. Η προσφορά αυτή του κ. Σπυρόπουλου, έρχεται να προστεθεί στην σειρά δωρεών που έκανε ο ίδιος προς την Εκκλησία μας και την τοπική Κοινωνία της Κάτω Αχαΐας, οι οποίες δωρεές τον αναδεικνύουν σε μεγάλο ευεργέτη του τόπου μας.
2. Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πρωί: Όρθρος και Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, υπό του π. Αποστόλου Δημητροπούλου
3. Παρασκευή 25 Νοεμβρίου απόγευμα: Μεθέορτος Εσπερινός μετά της Παρακλήσεως προς την Αγία Μεγαλομάρτυρα του Χριστού μας Αικατερίνη. Θα χοροστατήσει και θα κηρύξει -επισφραγίζοντας την Ιεράν Πανήγυριν- ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει