ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την ερχομένη Παρασκευή το απόγευμα στους Ιερούς Ναούς μας θα τελεσθεί η ακολουθία Μνημοσύνου υπέρ όλων των κεκοιμημένων αδελφών μας. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί.

Λόγω της επικρατούσης καταστάσεως οι ιερές ακολουθίες θα γίνουν ως εξής: Παρασκευή 3.30 μ.μ. θα σημάνει η Καμπάνα. Οι πιστοί μέχρι τις 4 μ.μ. καλούνται να έλθουν στον “Τίμιο Σταυρό” ή στην “Παναγίτσα”, να ανάψουν το κεράκι τους και να παραδόσουν τα ονόματα των κεκοιμημένων συγγενών τους, προκειμένου οι ιερείς να τα μνημονεύσουμε κατά την Ιερά ακολουθία που θα ακολουθήσει.

======================================

Οι πιστοί ΔΕΝ θα φέρουν στον Ιερό Ναό, ούτε Πρόσφορα, ούτε Κόλλυβα. Θα φέρουν μόνο τα ονόματα των κεκοιμημένων συγγενών τους, και την ευγνωμοσύνη τους για τους ιερείς.

======================================

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θα φροντίσει να υπάρχει ένας και μόνο δίσκος με κόλυβα, τα οποία θα ευλογηθούν για όλους τους κεκοιμημένους, των οποίων τα ονόματα θα μνημονεύσουμε.

Παρακαλώ θερμά για την ακριβή τήρηση των ανωτέρω. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα στους εχθρούς της Εκκλησίας μας, να μας κατηγορήσουν για διασπορά του κορωνοϊού.

Με αγάπη Χριστού

π. Απόστολος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει