ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

 

Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, άρχισαν σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου (Κυριακή του Σπορέως), τα ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ της Ενορίας μας. Ο Αγιασμός έναρξης έγινε στο “Χατζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο” σήμερα στις 11 το πρωί.

Τα Κατηχητικά μαθήματα θα γίνονται:

-Για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου κάθε Σάββατο πρωί στις 11, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, στο Χατζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είναι ανηρτημένο στους Ιερούς Ναούς μας.

-Για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί, στο “Χατζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο”.

Προτρέπουμε εν αγάπη τους γονείς, να οδηγούν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό Σχολείο, προκειμένου αυτά να οικοδομηθούν ως Ορθόδοξες προσωπικότητες στην βάση των Ελληνορθοδόξων Παραδόσεών μας και να γίνουν έτσι στην ενήλικη ζωή τους συνειδητά μέλη της Αγίας μας Εκκλησίας και επίλεκτα μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Η Κατήχηση, αδελφοί μου, ήταν πάντοτε απαραίτητη για την πνευματική ανάπτυξη και προκοπή των παιδιών μας,  ακόμα και στα χρόνια που η Οικογένεια και το Σχολείο ευωδίαζαν Χριστό και Ελλάδα. Σήμερα όμως που τα πάντα έχουν πλήρως αποϊεροποιηθεί και κατασυκοφαντούνται οι Ελληνορθόδοξες αξίες και παραδόσεις μας, σήμερα που οι αιρετικοί και αλλόθρησκοι προκαλούν μεγάλη σύγχυση στα θέματα της Πίστεως μέσω των ηλεκτρονικών και εντύπων δημοσιεύσεών τους, σήμερα που το μάθημα των θρησκευτικών στα Σχολεία μας απαξιώθηκε πλήρως και μεταβλήθηκε σε προσηλυτισμό στον Συγκρητισμό, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΚΑΤΗΧΗΣΗ των νέων μας είναι αδήριτος, επιτακτική και επιβεβλημένη ανάγκη.

 

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το  ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ θα γίνεται όπως πάντα κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο.

Αγιασμός έναρξης:  Τετάρτη 16 Οκτωβρίου απόγευμα και ώρα 6.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει