ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΡΑΞΟΥ

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου τελέσθηκαν σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 τα εγκαίνια του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στην διασπορά της 116 Π.Μ.

Τον υπουργό συνοδευόμενο  από τον Αρχηγό ΓΕΑ  Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και τον Διοικητή της 116 Π.Μ Σμήναρχο Ιωάννη Κοτσάκη, υπεδέχθη στην Διασπορά, “πολιτικώς μεν” ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου, “Εκκλησιαστικώς δε”  ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Κερνίτσης κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ. Ο Θεοφιλέστατος κατά την τάξιν, προέτεινε εις τον Υπουργόν προς προσκύνησιν το Ιερόν Ευαγγέλιον, το οποίο ο Υπουργός μετά ιδιαιτέρου σεβασμού ησπάσθη.

Εν συνεχεία ο Θεοφιλέστατος σεπτή εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, προεξήρχε της ακολουθίας των Εγκαινίων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, δορυφορούμενος από τον Στρατιωτικό Ιερέα, πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Πληταριά, και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δύμης, πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Δημητρόπουλο.

Εις το τέλος της ακολουθίας, ο Θεοφιλέστατος  ηυχήθη στον υπουργό  να έχει την δύναμη και την ευλογία του Χριστού μας στα υψηλά του καθήκοντα στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας, αλλά  και τα δέοντα στον κύριο Διοικητή και τον κύριο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας καθώς και στο προσωπικό και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού.

Ακολούθησαν ομιλίες του κ. Διοικητού, του κ. Δημάρχου και του κ. Υπουργού. Μετά ταύτα ο Υπουργός έκοψε την κορδέλα μετά του κ. Δημάρχου και του Θεοφιλεστάτου, εισήλθε στο Σταθμό, ξεναγήθηκε στους χώρους από τις δασκάλες, μοίρασε δώρα στα παιδιά και συνομίλησε “σε πηγαδάκια” με τους παρευρισκομένους.

Ακολουθούν Φωτογραφίες ειλημμένες από το: e-dytikiachaia.gr

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει