Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

 

Αδελφοί μου αγαπητοί,

Η μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την Αττική αυτές τις ημέρες, έφερε στις καρδιές μας, όπως και στις καρδιές κάθε Χριστιανού μεγάλη θλίψη και πόνο.

Ο πόνος μας όμως αυτός, δεν είναι τίποτα, μπροστά σε εκείνον που έζησαν και ζουν -ποιος γνωρίζει για πόσο- οι πληγέντες αδελφοί μας.

Εμείς λοιπόν ως Ενορία προκειμένου να απαλύνουμε έστω και κατά ελάχιστο τον  πόνο των δοκιμαζομένων αδελφών μας, αποφασίσαμε:

1.    Να τελέσουμε αύριο μετά την θεία λειτουργία στο Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην παραλία Κάτω Αχαΐας, επιμνημόσυνη δέηση, για τα θύματα της πυρκαγιάς

2.    Να τελέσουμε την ίδια ημέρα το απόγευμα παράκληση προς την Αγία Παρασκευή, υπέρ ενισχύσεως των πληγέντων από την πυρκαγιά αδελφών μας. Γνωρίζουμε ότι το έχουν μεγάλη ανάγκη αφού έχουν βρεθεί κυριολεκτικά στον δρόμο.

3.    Να συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης  (εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, τρόφιμα μακράς διαρκείας και  γάζες, Betadine, Fucidin), προκειμένου να τα προωθήσουμε μέσω της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στους πληγέντες αδελφούς μας.

Σας παρακαλώ όλους να συμμετάσχετε στις ανωτέρω  Ιερές ακολουθίες αλλά και στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης κατά τα ανωτέρω

Κάτω Αχαϊα 25-7-2018

  Με Αγάπη Χριστού

Πατήρ Απόστολος Δημητρόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει