Προδρόμεια 2018: Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου η εκδήλωση με θέμα τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Mε επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, (Τετάτη 20 Ιουνίου) η προαναγγελθείσα δεύτερη μεγάλη εκδήλωση των “Προδρομείων 2018” στην Ενορία μας.

Η Εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας.

Αρχικά χαιρέτισε και παρουσίασε το πρόγραμμα, ο προϊστάμενος της Ενορίας, πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Δημητρόπουλος.

Κατόπιν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κ. Χρήστος Νικολάου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε ωραιότατη ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, με θέμα:  «Το πρόσωπο και το έργο του Τιμίου Προδρόμου». Ο Σεβασμιώτατος ενθουσίασε το πολυπλυθές ακροατήριο, με τον θεολογικό γλαφυρό και πατρικό του λόγο.

Τέλος γοήτευσε η συναυλία Βυζαντινής Μουσικής από την χορωδία «Κλείδα» και υπό την διεύθυνση του Καθηγητού Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής και πρωτοψάλτου κ. Δημητρίου Γαλάνη.

Τον κύριο Γαλάνη και την “Κλείδα” επήνεσε δεόντως  ο Σεβασμιώτατος, προσφέροντας ως αντίδωρο στον Χοράρχη μία Εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ενώ ο κύριος Δήμαρχος, συνεχάρη θερμώς τον χοράρχη και την χορωδία, προσφέροντας και αυτός ως αντίδωρον το λεύκομα του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο για την ομιλία του Σεβαμσιωτάτου, όσο και για την Συναυλία της “Κλείδας”, ο κόσμος εξεφράσθη με υπερβολικό ενθουσιασμό και πολύ επαινετικά λόγια.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει