ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΕΝΑΡΞΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΕΙΩΝ 2018

“ΠΡΟΔΡΟΜΕΙΑ” ονομάζουμε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Ενορία μας  απο την Κυριακή 17  έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου,  προς τιμήν του πολιούχου μας Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Οι εκδηλώσεις αυτές, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα είναι Λειτουργικές, Πνευματικές και Πολιτιστικές.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχομένη Κυριακή 17 Ιουνίου κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

1. ΠΡΩΙ  και ώρες 7-10, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ,  θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείον λόγον στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού της Ενορίας μας

Στην Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί το ιερό μνημόσυνο όλων των κεκοιμημένων δωρητών της Ενορίας μας, οι οποίοι δια των τιμίων προσφορών τους εν όσω ζούσαν,  βοήθησαν και  στήριξαν εξαιρετικά την Ενορία μας.

2. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Χρύσανθος,  παρουσία του  Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κυρίου Χρήστου Νικολάου,  του ιερού κλήρου και λαού της πόλεώς μας, θα εγκαινιάσει «Έκθεση Φωτογραφίας» η οποία θα φιλοξενηθεί  στο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας.

3. Κατόπιν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θα προσφέρει παραδοσιακό κέρασμα στο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΙΟ πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας. Κατόπιν  θα παρουσιασθεί με επεξηγούμενη προβολή,  η εξέλιξη του έργου της ανοικοδομήσεως του Ιερού Ναού του πολιούχου μας Αγίου Ιωάννου του Προδόμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει