Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας «απέναντι» στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού-Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού μας

Ένα παιχνίδι-γιορτή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Απριλίου το απόγευμα στην πόλη μας.  Aντίπαλοι  ήταν οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και οι Παλαίμαχοι Δυτικής Αχαΐας. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κ. Αχαΐας και τα έσοδά του θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού του πολιούχου μας Τιμίου Προδρόμου. Θυμίζουμε στους επισκέπτες της Ιστοσελίδος μας (που δεν είναι Αχαγιώτες, διότι όλοι εμείς οι Αχαγιώτες δεν το ξεχνούμε),  ότι το παλαιός Ιερός Ναός του πολιούχου μας υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές από  τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 και  είναι σε εξέλιξη η κατασκευή του νέου Ιερού Ναού μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι  το παιχνίδι έχει ιερό σκοπό, και δι΄ ολίγων ανεφέρθη στην προσπάθεια όλης της τοπικής κοινωνίας για την ανέγερση του Ιερού Ναού μας επαινών τον προϊστάμενο της Ενορίας μας  π. Απόστολο Δημητρόπουλο, για το γεγονός  ότι συνενώνει με το διακριτικό του λόγο και έργο όλες τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας.

Στην  προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ  επήνεσε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση του αγώνος, ευλόγησε και ευχαρίστησε τους παλαιμάχους και των δύο “ομάδων”, και για άλλη μία φορά τόνισε ότι ευλογεί και συμμετέχει ουσιαστικά  στον αγώνα μας για την ανέγερση του Ιερού Ναού μας, ο οποίος όταν κατασκευασθεί θα αποτελεί στολίδι για όλη την Ιερά Μητρόπολη.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, επήνεσε δημοσίως τον πατέρα Απόστολο για τους αγώνες του για την ανέγερση του Ιερού μας Ναού μας, αλλά και για το πνευματικό έργο που επιτελεί στην Ενορία μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει