ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ 2016-17

 

1. ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ., θα γίνει η έναρξη των imageΚατηχητικών Σχολείων της Ενορίας μας, στο Χατζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Καλούμε τα παιδιά, τους νέους και τις νέες μας, να προσέλθουν την παραπάνω ημέρα και ώρα για τον Αγιασμό έναρξης. Εκεί θα καθορισθούν οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων.

================================================================================================

2. ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα ξεκινήσει το ῾῾Κήρυγμα της Τετάρτης᾽᾽, το οποίο θα γίνεται στο Σπυροπούλειο Πνευματικό imageΚέντρο της Ενορίας μας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Καλούμε όλους τους Ενορίτες να προσέρχονται σε αυτήν την ευλογημένη ευκαιρία που μας προσφέρει η Εκκλησία μας, προκειμένου να ῾῾σπουδάζουμε᾽᾽ τον λόγο του Θεού και να καλιεργούμεθα πνευματικώς δι´ Αυτού.

================================================================================================

3. ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στην Ενορία μας, με την ευλογία του Σεβαςμιωτάτου Μητροπολίτου μας, λειτουργεί Σχολή Βυζαντινής
imageΜουσικής, παράρτημα της επισήμου Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Καλούμε τους νέους της Ενορίας μας που ενδιαφέρονται, να προσέλθουν εντός του Οκτωβρίου, να εγγραφούν και να ξεκινήσουν την εκμάθηση της Ιεράς Εκκλησιαστικής μας Μουσικής.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας απο τους καθηγητές κ. Δημήτριο Γαλάνη και κ. Δημήτριο Σακαλή και κ. Βασίλειο Σακαλή.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει