Άριστη, πνευματική και παραδοσιακή η συναυλία Βυζαντινής Μουσικής της χορωδίας “Κλείδα”, στον Ιερό Ναό Του Αποστόλου Ανδρέα στην Πάτρα

    Ωραιότατη εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, από την χορωδία «Κλείδα», υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καλλιτεχνικού Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κ. Δημητρίου Γαλάνη, με ύμνους αφιερωμένους στον Άγιο Ανδρέα.

   Τήν εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, Ιερείς και πλήθος Λαού.

    Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε και συνεχάρη την χορωδία «Κλείδα», τον Πρόεδρο κ. Μιχαήλ Κυδωνιάτη, τόν χοράρχη της κ. Δημήτριο Γαλάνη  και όλα τα μέλη για την άψογη απόδοση των ύμνων.

      Η Χορωδία “κλείδα”, χαρακτηρίζεται για την προσήλωσή της στην Ιερά  μουσική παράδοση της Εκκλησίας μας, για την σοβαρή και επιμελή εργασία και συνεργασία των μελών της και για το Εκκλησιαστικό και Πνευματικό ήθος που μεταφέρει στον ακροατή.

Η Ενορία μας έχει την ιδιαίτερη ευλογία, ο χοράρχης της “Κλείδας” να διδάσκει την Εκκλησιαστική Βυζαντινή Μουσική στην Σχολή της Ενορίας μας. Η Ευχή μας για τον Πρόεδρο, τον Χοράρχη και τα μέλη της χορωδίας  είναι να έχουν όλοι την ευλογία του Τριαδικού Θεού μας ώστε να τον υμνούν όπως η Ιερά μας παράδοση διδάσκει.

imageimageimageimage

Μπορεί επίσης να σας αρέσει