Πνευματικά Κέντρα

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ευρίσκεται έναντι του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού. Το κτήριο και ο εξοπλισμός αποτελούν προσφορά προς την Ενορία μας των αδελφών Διονυσίας και Παναγιώτας Χατζοπούλου.

Στον ωραία διαμορφωμένο αυτόν χώρο, γίνονται Κηρύγματα, Ομιλίες, Κατηχητικά Σχολεία, Εορτές των Κατηχητικών μας Σχολείων και άλλες συμβατές με το Εκκλησιαστικό ήθος εκδηλώσεις.

 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ευρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου (Ο Ιερός Ναός ανεγείρεται εκ νέου, μετά την καταστροφή του παλαιού από το σεισμό του 2008. Βλέπε σχετικώς στη σελίδα: Ο νέος Ιερός Ναός μας).  Το “Σπυροπούλειο” κατασκευάσθηκε το έτος 2003 και αποτελεί προσφορά, του συμπολίτη μας Ιατρού κ. Πέτρου Σπυροπούλου, προς την Ενορία μας .

Στο ισόγειο του ωραιότατου αυτού κτηρίου εξυπηρετούνται Κατηχητικές και Ποιμαντικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ενορίας μας. Στο υπόγειο τμήμα του στεγάζεται η Ενοριακή Βιβλιοθήκη και το Αρχείο της Ενορίας μας.

 

ΕΥΤΕΡΠΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΓΑΠΗΣ

Ευρίσκεται στο τέλος της οδού Δεξαμενού, απέναντι από το κτήριο του Γυμνασίου της πόλεώς μας. Είναι και αυτό προσφορά προς την Ενορία μας του Ιατρού κυρίου Πέτρου Σπυρόπουλου. Η προσφορά αυτή εγένετο εις μνήμην της μητρός αυτού “κυρα–Ευτέρπης”.

Στο χώρο αυτό η τοπική Εκκλησία μας φροντίζει με αγάπη και διάκριση για την διατροφή, την ένδυση, την  υπόδηση και γενικότερα για την ικανοποίηση των αναγκών των εν περιστάσει ευρισκομένων αδελφών μας.

Σχετικοί σύνδεσμοι: Εγκαίνια