Αρχίζουν τα Κατηχητικά Σχολεία της Ενορίας μας & το κήρυγμα της Τετάρτης

1. ΕΝΑΡΞΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία αναγινώσκεται στην Θεία Λειτουργία το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα του Σπορέως, αρχίζει η νέα Κατηχητική και Ποιμαντική Χρονιά και για την Ενορία μας.
Καλούμε λοιπόν τα παιδιά και τους εφήβους (5-18 ετών), να προσέλθουν την ημέρα αυτή, στις 11 το πρωί,στο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, όπου θα γίνει ο Αγιασμός έναρξης και θα καθορισθεί το πρόγραμμα των Κατηχητικών μας για το έτος 2017-2018.
Η Κατήχησις είναι το σημαντικότερο εφόδιο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, προκειμένου να γίνουν ολοκληρωμένες χριστιανικές προσωπικότητες, και αληθινά ευτυχισμένοι και επιτυχιμένοι άνθρωποι  στην ζωή τους. Σημειώνουμε ότι η ανάγκη Κατηχήσεως στις Ενορίες, έγινε στις ημέρες μας επιτακτικότερη, μετά την μεγάλη αλλοίωση που επήλθε στο μάθημα των θρησκευτικών στα Σχολεία μας, από την άθεη εβραιομασωνία και τον άθεο υλισμό, που λυσσαλέα πολεμούν την Ορθόδοξη πίστη μας, και περιέργως(;) μόνον αυτή. Η πραγματική και ουσιαστική αντίσταση σε αυτόν τον πόλεμο, είναι η Ιερά Κατήχηση των νέων μας, αλλά και όλων μας, στο Ευαγγελικό κήρυγμα και την Ευαγγελική ζωή.

============================================================

2. ΕΝΑΡΞΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα αρχίσει και το «ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ», το οποίο θα γίνεται, όπως κάθε χρόνο, κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα στο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Ενορίας μας. Παρακαλούμε και τους μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, να προσέρχονται αυτήν την ευλογημένη ημέρα και  ώρα:
-για να απαντώνται μέσα από την Αγία Γραφή και την Ιερά Εκκλησιαστική μας Παράδοση τα  ερωτήματά μας και να λύνονται τα παντός είδους προβλήματά μας
-για να ξεσκοτίζει και να αναπαύεται η σκανδαλιζομένη από την άθεη περιρέουσα κουλτούρα διάνοιά μας,
-για να ενισχύεται η πίστη μας στον αληθινό Τριαδικό Θεό και στο σωτήριο θέλημά Του
-για να αυξάνεται η αγάπη μας προς τον Θεό και τον συνάνθρωπο,
-για να  βιώνουμε την Ευαγγελική ζωή και να πορευόμαστε προς την αιώνια ζωή.